all-calm-corrective-kit_720x.png

ALL CALM® CORRECTIVE KIT VOOR EEN RODE, GEVOELIGE HUID

Met een 3-in-1 gepatenteerde formule, biedt All Calm® Corrective Kit een huidverzorgingsprogramma op maat dat specifiek is ontworpen om aandoeningen aan te pakken die vaak worden geassocieerd met roodheid en gevoeligheid. All Calm® Corrective Kit maakt deel uit van de Colorescience Finishing Touch ™ -productlijn.

All Calm® Corrective Kit bevat:

  • All Calm Clinical Redness Corrector SPF 50

  • Mini Sunforgettable Brush-on Sunscreen SPF 50 in Medium

  • Mini Hydrating Setting Mist

Neutraliseer onmiddellijk roodheid (zoals van rosacea, volwassen acne) en kalmeer de gevoelige huid, terwijl je ze beschermt tegen UV-schade, met deze samengestelde set van gerichte producten.

Individuele resultaten kunnen variëren.

STAP 1: BEHANDELEN

All Calm™ Clinical Redness Corrector SPF 50 neutraliseert onmiddellijk de verschijning van roodheid terwijl het SPF 50-bescherming biedt en voortdurende verlichting van gevoeligheid en roodheid die vaak voorkomt bij roscaea en acne.

All-Calm_clinical-redness_edited.png
MINI BRUSH.jpeg

STAP 2: UV BESCHERMING

Sunforgettable Brush-on Sunscreen SPF 50 biedt niet-chemische breedspectrumbescherming tegen de zon dankzij een zelfdispende borstel die gemakkelijk opnieuw kan worden aangebracht gedurende de dag en over je make-up.

STAP 3: HYDRATEREN

Hydrating Mist is een vochtrijke formule met botanische oliën die de huid kalmeert, make-up vasthoudt en je teint de hele dag revitaliseert.

MINI HYDRATING MIST.jpeg

BIJ ROODHEID EN GEVOELIGE HUID

TOTAL EYE™ RESTORE REGIMEN KIT

€ 123,95

Dankzij krachtige, klinisch bewezen ingrediënten wordt de zichtbaarheid van donkere kringen, verdikkingen, fijne lijntjes en rimpels verminderd, terwijl het gebied rond de ogen - het meest kwetsbare gebied van ons gezicht - blijvend wordt hersteld.

EVEN UP® CLINICAL PIGMENT PERFECTOR® SPF 50

 

€ 136,95

Licht getint en klinisch getest om verkleuring te verminderen en hardnekkige bruine vlekjes te vervagen, terwijl zinkoxide en titaandioxide beschermen tegen UVA/UVB-straling en externe invloeden.

PEP UP™ COLLAGEN RENEWAL FACE & NECK TREATMENT

€ 174,95

Deze behandeling is ideaal voor alle huidtypes. Het verbetert de huidtextuur en -toon, vermindert rimpels en geeft u een gezonde, jeugdige uitstraling.

all-calm-corrective-kit_720x.png
AWARD WINNAAR

ALL CALM® CORRECTIVE KIT VOOR EEN RODE, GEVOELIGE HUID

€ 176,95

Met een 3-in-1 gepatenteerde formule, biedt All Calm® Corrective Kit een huidverzorgingsprogramma op maat dat specifiek is ontworpen om aandoeningen aan te pakken die vaak worden geassocieerd met roodheid en gevoeligheid.