5281 All-Calm_clinical-redness.png

ALL CALM CLINICAL REDNESS CORRECTOR SPF 50

Deze 3-in-1 formule neutraliseert roodheid direct, helpt de gevoelige huid te kalmeren en te verzachten en biedt een SPF 50 bescherming.

Daarnaast zorgt het gepatenteerde BioSolace™ complex ervoor om op lange termijn verlichting te geven aan de gevoeligheid en roodheid van de huid.

ONMIDDELLIJKE BEWEZEN RESULTATEN

Voor en na foto na gebruik All Calm Clinical Redness Corrector SPF 50

HOE TE GEBRUIKEN

"Het is zo'n geweldig gevoel om lachende rosacea patiënten te zien, nadat ze voor de eerste keer All Calm™ hebben geprobeerd. Het neutraliseert roodheid en fungeert als een hydraterende kleur-corrector en zonnebrandcrème in één."

DR. SHARI TOPPER
BOARD CERTIFIED DERMATOLOGIST
DERM PARTNERS OF BOCA RATON.

AWARDED


BESTE DAGCREME VOOR DE GEVOELIGE HUID

“When your skin needs to chill out, give it a calming dose of this lightly tinted formula, which contains green undertones to neutralize redness and mineral sunscreen to help prevent further inflammation.”

- O, The Oprah Magazine’s
Fall Beauty O-Wards

EVEN UP® MULTI-CORRECTION SERUM

€ 136,95

Deze multi-tasking lichtgewicht vloeistof zorgt voor intense hydratatie en verfijnt de huidtextuur om een ​​natuurlijk helderdere, stralende teint te onthullen.

AWARD WINNAAR

TOTAL EYE™ 3-IN-1 RENEWAL THERAPY SPF 35

 

€ 81,50

Trakteer uw ogen om donkere kringen, wallen, fijne lijntjes en rimpels zichtbaar te verminderen en tegelijkertijd het tere ooggebied te beschermen tegen fotoveroudering met 100% SPF 35 minerale zonnebrandcrème.

PEP UP® COLLAGEN RENEWAL FACE & NECK TREATMENT

€ 174,95

Pep Up™ is ideaal voor alle huidtypen en combineert een krachtige mix van ingrediënten om de eigen, gezonde collageenproductie van je huid te ondersteunen tegen zichtbare tekenen van veroudering.

All-Calm_clinical-redness_edited.png
AWARD WINNAAR

ALL CALM CLINICAL REDNESS CORRECTOR SPF 50

€ 136,95

Deze behandeling is ideaal voor alle huidtypes. Het verbetert de huidtextuur en -toon, vermindert rimpels en geeft u een gezonde, jeugdige uitstraling.