top of page

Brightening Primer SPF 20

€ 58,95

30 ml.

Brightening Primer SPF 20 is een gezichtsprimer die is ontworpen om de uitstraling van de huid te verbeteren en een jeugdige toon en textuur te creëren. Het bevat moisturizing ingrediënten zoals blue algae extract, vitamine E en krachtige antioxidanten die de huid helpen hydrateren en beschermen tegen schadelijke omgevingsfactoren. De heldere gele tint helpt bij het verminderen van roodheid en geeft de huid een heldere glans. De primer is de eerste stap in het bereiken van een prachtig stralende huid.

Breng 1 of 2 pompjes aan op de vingertoppen. Breng het product aan op het gezicht en blend het voor een gelijkmatige dekking. Kan als stand-alone product gebruikt worden of onder uw favoriete foundation worden gedragen.


Voor bescherming tegen de zon, 15 minuten voor blootstelling aan de zon royaal aanbrengen; Opnieuw aanbrengen na 40 minuten zwemmen, zweten, onmiddellijk na het afdrogen met de handdoek en minstens om de twee uur. Kinderen jonger dan 6 maanden, raadpleeg een arts.WAARSCHUWING: 

Alleen voor uitwendig gebruik. Bij gebruik van dit product uit de buurt van de ogen houden. Afspoelen met water om te verwijderen. Als er een bijwerking optreedt, stop dan met het gebruik van het product. Breng uw arts op de hoogte als uw toestand aanhoudt. Stop het gebruik en vraag een arts als huiduitslag of irritatie optreedt. Buiten bereik van kinderen houden. Zoek bij inslikken medische hulp of neem onmiddellijk contact op met een Antigifcentrum.

bottom of page