top of page

Calming Primer SPF 20

€ 58,95

30 ml.

Calming Primer SPF 20 is een gezichtsprimer speciaal ontworpen om de huid te kalmeren en een gelijkmatige, stralende huidtoon te creëren. Het bevat komkommer- en cactus extracten om de huid te hydrateren, te verzachten en de zichtbaarheid van roodheid en irritatie te verminderen. De primer bevat ook krachtige antioxidanten die beschermen tegen schadelijke UV-stralen en andere omgevingsfactoren. Het is de eerste stap voor een kalme en gezonde huid.

Breng 1 of 2 pompjes aan op de vingertoppen. Breng het product aan op het gezicht en blend het voor een gelijkmatige dekking. Kan alleen of onder uw favoriete foundation worden gedragen.


Voor bescherming tegen de zon, 15 minuten voor blootstelling aan de zon royaal aanbrengen; Opnieuw aanbrengen na 40 minuten zwemmen, zweten, onmiddellijk na het afdrogen met de handdoek en minstens om de twee uur. Kinderen jonger dan 6 maanden, raadpleeg een arts.


WAARSCHUWING: 

Alleen voor uitwendig gebruik. Bij gebruik van dit product uit de buurt van de ogen houden. Afspoelen met water om te verwijderen. Als er een bijwerking optreedt, stop dan met het gebruik van het product. Breng uw arts op de hoogte als uw toestand aanhoudt. Stop het gebruik en vraag een arts als huiduitslag of irritatie optreedt. Buiten bereik van kinderen houden. Zoek bij inslikken medische hulp of neem onmiddellijk contact op met een Antigifcentrum.

bottom of page