top of page

Lip Shine SPF 35 PINK

€ 39,95

4 ml.

Biedt uitgebreide bescherming tegen de zon, doordat het de lippen - een vaak vergeten gebied - bedekt. Lip Shine SPF 35 sunscreen beschermt de lippen tegen schadelijke uv-straling, werkt hydraterend en geeft de lippen een glanzende finish. Het hydrateert en verbetert het algehele uiterlijk van de lippen.


Verkrijgbaar in 4 neutrale tinten, Champage, Coral, Pink en Rose en is voor alle huidskleuren geschikt. 


Nieuw formaat biedt 15% meer product voor dezelfde prijs - Nu met een aangenaam vleugje pepermunt.

Breng om de twee uur aan op de lippen voor blijvende bescherming tegen de zon en glans. Royaal aanbrengen 15 minuten voor blootstelling aan de zon. Opnieuw aanbrengen na 40 minuten zwemmen, zweten, onmiddellijk na het afdrogen met de handdoek en minstens om de twee uur. Kinderen jonger dan 6 maanden, raadpleeg een arts.


WAARSCHUWING: Alleen voor uitwendig gebruik. Bij gebruik van dit product uit de buurt van de ogen houden. Afspoelen met water om te verwijderen. Als er een bijwerking optreedt, stop dan met het gebruik van het product. Breng uw arts op de hoogte als uw toestand aanhoudt. Stop het gebruik en vraag een arts als huiduitslag of irritatie optreedt. Buiten bereik van kinderen houden. Zoek bij inslikken medische hulp of neem onmiddellijk contact op met een Antigifcentrum.

bottom of page