top of page

Mattifying Primer SPF 20

€ 58,95

30 ml.

Deze Mattifying Primer SPF 20 maakt het nu mogelijk voor een probleemhuid om een mooie, zachte finish te bereiken. Deze multifunctionele primer bevat exfoliërend salicylzuur waardoor de huidtextuur verbeterd wordt en roodheid wordt verminderd. De primer camoufleert puistjes en verzacht de geirriteerde huid. Dit is de eerste stap in het bereiken van een heldere en egale huidstructuur.

Breng 1 of 2 pompjes aan op de vingertoppen. Breng het product aan op het gezicht en blend het voor een gelijkmatige dekking. Kan alleen of onder uw favoriete foundation worden gedragen.


15 minuten voor blootstelling aan de zon royaal aanbrengen. Opnieuw aanbrengen na 40 minuten zwemmen, zweten en onmiddellijk na het afdrogen met de handdoek en minstens om de twee uur. Kinderen jonger dan 6 maanden, raadpleeg een arts.


WAARSCHUWING: 

Alleen voor uitwendig gebruik. Bij gebruik van dit product uit de ogen houden. Afspoelen met water om te verwijderen. Als er een bijwerking optreedt, stop dan met het gebruik van het product. Breng uw arts op de hoogte als uw toestand aanhoudt. Stop het gebruik en vraag een arts als huiduitslag of irritatie optreedt. Buiten bereik van kinderen houden. Zoek bij inslikken medische hulp of neem onmiddellijk contact op met een Antigifcentrum.

bottom of page