Mattifying Primer SPF 20

Breng een half pompje aan op de vingertoppen. Breng het product aan op het gezicht en blend het voor een gelijkmatige dekking. Kan alleen of onder je favoriete foundation worden gedragen.


Voor bescherming tegen de zon: 15 minuten voor blootstelling aan de zon royaal aanbrengen. Opnieuw aanbrengen na 40 minuten zwemmen, zweten en onmiddellijk na het afdrogen met de handdoek en minstens om de twee uur. Kinderen jonger dan 6 maanden, raadpleeg een arts.


Maatregelen ter bescherming tegen de zon: Tijd doorbrengen in de zon verhoogt het risico op huidkanker en vroegtijdige huidveroudering. Gebruik om dit risico te verminderen regelmatig een zonnebrandcrème met een breedspectrum SPF-waarde van 15 of hoger en andere zonbeschermingsmaatregelen, waaronder: Beperk tijd in de zon, van 10.00 - 14.00 uur en draag shirts, broeken, hoeden, en zonnebril.


 


WAARSCHUWING: Alleen voor uitwendig gebruik. Bij gebruik van dit product uit de ogen houden. Afspoelen met water om te verwijderen. Als er een bijwerking optreedt, stop dan met het gebruik van het product. Breng uw arts op de hoogte als uw toestand aanhoudt. Stop het gebruik en vraag een arts als huiduitslag of irritatie optreedt. Buiten bereik van kinderen houden. Zoek bij inslikken medische hulp of neem onmiddellijk contact op met een Antigifcentrum.

Mattifying Primer SPF 20 is niet-comedogeen met waterbestendigheid (40 minuten) en toegevoegde ingrediënten om de stevigheid en textuur van de huid te helpen verbeteren.

Kies hier jouw match