top of page

Natural Finish Pressed Foundation SPF 20 Light Ivory

€ 72,95

12 gr.

Feelgoodformule zonder de schadelijke ingrediënten van traditionele foundations. Ook te gebruiken op een gevoelige of net behandelde huid. 


De huidverzorgingsingrediënten bieden bescherming tegen schade door vrije radicalen en houden de huid gehydrateerd. Terwijl de UV-beschermingsformule helpt toekomstige schade te voorkomen. 


Met onze Pressed Foundation vergeet u dat u foundation draagt. Deze lichtgewicht, hydraterende en beschermende formule die een gladdere, stralende teint onthult. Make-up die meer doet®.

Aanbrengen met een Kabuki Brush of spons op een gehydrateerde huid. Gebruik voor een gelaagde dekking over andere Colorescience® SPF-producten. 


Werk vanaf de buitenkant van het gezicht naar binnen met de kwast en maak grote cirkels voor een medium dekking of kleine, strakke cirkeltjes voor een vollere dekking. Aanbrengen over uw Colorescience® Primer, zodat make-up langer blijft zitten. Gebruik Hydrating Mist om de minerale een nog mooiere uitstraling te geven op uw huid.


Royaal aanbrengen 15 minuten voor blootstelling aan de zon; Opnieuw aanbrengen na 80 minuten zwemmen, zweten, onmiddellijk na het afdrogen met de handdoek en minstens om de twee uur. Voor het beste resultaat aanbrengen over Daily UV Protector SPF 30 Sunscreen. Kinderen jonger dan 6 maanden, raadpleeg een arts.


WAARSCHUWING: Alleen voor uitwendig gebruik. Bij gebruik van dit product uit de buurt van de ogen houden. Afspoelen met water om te verwijderen. Als er een bijwerking optreedt, stop dan met het gebruik van het product. Breng uw arts op de hoogte als uw toestand aanhoudt. Stop het gebruik en vraag een arts als huiduitslag of irritatie optreedt. Buiten bereik van kinderen houden. Zoek bij inslikken medische hulp of neem onmiddellijk contact op met een Antigifcentrum.

bottom of page