Tint du Soleil SPF 30 whipped foundation MEDIUM

Voed en egaliseer uw huidteint met Tint du Soleil® UV-beschermende foundation. Met voedingsstoffen doordrenkt zodat het aanvoelt alsof u geen foundation draagt. 


Een romige, hydraterende formule die direct uw huid egaliseert en heeft tevens een UV bescherming.


Een romige, hydraterende formule om dagelijks te gebruiken in 4 prachtige tinten, light, medium, tan en deep die bij elk huidtype en huidskleur passen.

Begin met het aanbrengen van twee pompjes en meng op het gezicht voor een transparante tot medium dekking voor blootstelling aan de zon en indien nodig. 


Voor een vollere dekking kunt u extra pompjes aanbrengen. Royaal en gelijkmatig aanbrengen voor blootstelling aan de zon; Opnieuw aanbrengen na 40 minuten zwemmenof bij zweten en onmiddellijk na het afdrogen met de handdoek en minstens om de twee uur. Kinderen jonger dan 6 maanden, raadpleeg een arts.


Maatregelen ter bescherming tegen de zon: 

Tijd doorbrengen in de zon verhoogt het risico op huidkanker en vroegtijdige huidveroudering. Gebruik om dit risico te verminderen regelmatig een zonnebrandcrème met een breedspectrum SPF-waarde van 15 of hoger en andere zonbeschermingsmaatregelen, waaronder: Beperk tijd in de zon, van 10.00 - 14.00 uur en draag shirts, broeken, hoeden, en zonnebril.


WAARSCHUWING: Alleen voor uitwendig gebruik. Bij gebruik van dit product uit de buurt van de ogen houden. Afspoelen met water om te verwijderen. Als er een bijwerking optreedt, stop dan met het gebruik van het product. Breng uw arts op de hoogte als uw toestand aanhoudt. Stop het gebruik en vraag een arts als huiduitslag of irritatie optreedt. Buiten bereik van kinderen houden. Zoek bij inslikken medische hulp of neem onmiddellijk contact op met een Antigifcentrum.

Kies hier jouw match