top of page

Total Protection Body Shield SPF 50 BRONZE

€ 55,95

120 ml.

Geniet het hele jaar door van een perfecte, natuurlijke zonovergoten gloed zonder zonneschade! 


Deze krachtige beschermer heeft een prachtige bronzen tint met onze exclusieve EnviroScreen®-technologie om 100% minerale bescherming te bieden tegen omgevingsinvloeden zoals UVA / UVB, vervuiling, blauw licht en infraroodstraling.

Goed schudden voor elk gebruik. Royaal en gelijkmatig aanbrengen voorafgaand aan blootstelling aan milieu-agressors. Breng minstens om de twee uur opnieuw aan.


Pro-tips:


  • In tegenstelling tot traditionele bruiningsoliën of crèmes, wordt dit volledig minerale product, niet door de huid opgenomen en kan het overgaan op lichte stoffen. Om productoverdracht te minimaliseren, beperk je het contact met lichte stoffen en breng je Body Shield Bronze in lagen aan, zodat het tussendoor kan drogen. Zodra je je ideale toon hebt bereikt, laat je het drogen.

  • Was het product af met warm water en cleanser


Let op! Sunforgettable® Total Protection™ Body Shield Bronze SPF 50 werkt anders dan producten die een zelfbruinend effect geven. De bronzen kleur wordt bereikt met behulp van ijzeroxiden, minerale pigmenten. Deze minerale pigmenten blijven op de huid liggen en bieden tijdelijke kleur, in plaats van in de huid te trekken. Hoewel de huidige formulering een betere weerstand tegen afgeven biedt, in vergelijking met ons oorspronkelijke product, is het niet volledig afgeefvrij. Om kleuroverdracht te minimaliseren, breng dunne laagjes aan en laat 1-2 minuten drogen tussen de lagen. Wees voorzichtig bij contact met delicate of lichtgekleurde stoffen. Was onmiddellijk met warm water en een mild wasmiddel als er kleur is overgedragen. 

bottom of page