top of page

HET DROOMDUO
DAT JOUW HUIDBARRIÈRE
VERSTERKT.

Ontwerp zonder titel (13).png
Barrier Pro Cleanser.png

Colorescience Barrier Pro™ biedt een ultrabeschermende, sterke huidbarrièregezondheid. Dit wordt bereikt door een gebalanceerde microbieel, intense hydratatie en geavanceerde antioxidantondersteuning. Ontwikkeld in samenwerking met professionals op het gebied van de huidgezondheid. Dit Barrier Pro™ duo zorgt ervoor dat uw huid elke dag sterker, voller en gezonder wordt. 

 

De synergetische werking van  1-Step Cleanser en Essential Moisturizer beschermen en herstellen uw huidbarrière en verbeteren de natuurlijke veerkracht van uw huid. Overdag wordt de huid optimaal gevoed en voorbereid op het aanbrengen van zonbescherming, terwijl de huid iedere nacht verfrist, gehydrateerd en gevoed wordt.

Swatch Barier Pro Duo.png

Dubbele voordelen

 

HYDRATATIE EN VOEDEN

Onmiddellijke meerlaagse hydratatie helpt de huidbarrière te versterken en te beschermen, waardoor de vochtbalans op peil blijft.

Tim Verhagen

De wetenschap

 

EEN GEZONDE HUID BEGINT BIJ DE HUIDBARRIÈRE

Wanneer de zuurgraad en de microbioom van onze huid is verstoord, kunnen ziekteverwekkers en bacteriën de huid gemakkelijk binnendringen, terwijl vocht en hydratatie gemakkelijk ontsnappen . Wanneer de zuurgraad niet op orde is kan dit leiden tot schade en ontstekingen met als gevolg veelvoorkomende huidproblemen zoals: acne, rosacea, eczeem, droogheid, schilfering en rimpels.

Barrier Pro Essential Moisturizer Banner.png

Ga voor een gezonde huidbarrière

 

ESSENTIAL MOISTURIZER

Vul de hydratatie van uw huid aan en help een verbeterde gezondheid en uiterlijk van uw huid te ondersteunen met deze klinisch geteste formule. Colorescience Barrier Pro™ Essential Moisturizer is ontwikkeld in samenwerking met professionals op het gebied van de huidgezondheid en helpt de beschermende barrière van de huid te versterken, het microbioom te ondersteunen en in balans te brengen en de textuur te verfijnen, wat resulteert in een voller, levendiger en jeugdiger uiterlijk.

Hydrateren .png

Hydrateren & Voeden

 

Onmiddellijke hydratatie en meerlaagse hydratatie helpen de huidbarrière te versterken en te beschermen, waardoor een betere vochtbalans in de huid mogelijk wordt terwijl de huid wordt gevoed door een mix van krachtige, natuurlijke ingrediënten voor een gezonder, voller en stralend uiterlijk.

1.png

Een reden hiervoor is een grote deeltjesgrootte, die het licht verstrooit en witheid veroorzaakt. Te veel verstrooiing zorgt voor een zichtbare witte waas.

Zinc - fig 1.png

Figuur 1: Een grote deeltjesgrootte resulteert in overmatige verstrooiing, waardoor een zichtbare witte waas ontstaat.

Een andere reden is dat kleinere deeltjes die niet goed gestabiliseerd zijn, aan elkaar klonteren of agglomereren (samenkomen), waardoor ze net zo veel verstrooiing veroorzaken als grotere deeltjes.

Zinc - fig 2.png

Figuur 2: Onstabiele kleine deeltjesgrootte leidt tot agglomeratie, wat resulteert in overmatige verstrooiing die een zichtbare witte waas veroorzaakt.

DE "ONZICHTBARE" NO-SHOW™ MINERALE TECHNIEK WORDT BEREIKT DOOR BEIDE:
  1. De "onzichtbare" No-Show™ minerale techniek wordt bereikt door zorgvuldige controle over de deeltjesgrootteverdeling (klein, niet-nano formaat + nauwkeurig bereik)

  2. Superieure stabilisatie die zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de deeltjes en zichtbare witte waas voorkomt.

Zinc - fig 3.png

Figuur 3: Onze gepatenteerde, gecoate zinkoxide-deeltjes zijn gelijkmatiger in grootte en gelijkmatig verspreid om verstrooiing te verminderen, waardoor er geen witte waas ontstaat.

OVERPROTECTION IS AN UNDERSTATEMENT.

Deze formule, die voor 100% uit mineralen bestaat, maakt gebruik van EnviroScreen® Technology en biedt veel meer dan alleen bescherming tegen UV-straling. Het biedt ongeëvenaarde bescherming tegen zon en vervuiling, zodat je beschermd bent tegen:

UVA_UVB.webp
UVA/UVB

Biedt een breedspectrumbescherming van SPF 50/PA++++.

VERVUILING.png
VERVUILING

Biedt bescherming tegen blootstelling aan vervuiling.

HEV LICHT.webp
BLAUW (HEV) LICHT

Biedt bescherming tegen blauw licht.

INFRAROOD STRALING.webp
INFRAROOD STRALING

Helpt de schade te minimaliseren die veroorzaakt wordt door infraroodstraling.

bottom of page