top of page

SUNFORGETTABLE® TOTAL PROTECTION™ BODY SHIELD SPF 50

Samengesteld met zinkoxide en titaniumdioxide, mineralen die fysiek UV-stralen blokkeren en dus voorkomen dat deze doordringen in de huid. De SPF 50-aanduiding geeft aan dat dit product een hoge mate van bescherming biedt tegen zowel UVA- als UVB-stralen.

Body Shield SPF 50.png

BODY SHIELD UNIVERSEEL EN BRONZE SPF 50

Deze revolutionaire zonnebrandcrème biedt een breed-spectrum bescherming tegen UVA- en UVB-stralen, dankzij de mineralen zinkoxide en titaniumdioxide die fysiek UV-stralen blokkeren en voorkomen dat deze doordringen in je huid.

Met een SPF 50-aanduiding biedt de Body Shield SPF 50 een hoge mate van bescherming, en is het bovendien waterbestendig, waardoor het ideaal is voor buitenactiviteiten en watersporten.

 

De lichte, niet-vette formule is gemakkelijk aan te brengen en blendt naadloos in je huid voor een mooie, egale teint.

Universeel heeft een lichtgewicht en zijdezachte formule, in een neutrale, universele tint die naadloos aansluit bij alle huidtinten en -types. Laat geen sporen van wit achter, ideaal voor de man en kinderen.

 

Bronze heeft een prachtige bronzen tint en is geschikt voo alle huidtypes en - kleuren.

Anti aging.png
ANTI AGING

Bevat het antioxidanten en voedende ingrediënten, die helpen bij het verminderen van schade door vrije radicalen en het verbeteren van de huidtextuur.

Hydratatie.png
VOCHTRIJKE HYDRATATIE

Biedt vochtrijke hydratatie ter ondersteuning van een gezonde barrièrefunctie van de huid en

vermindering van de zichtbaarheid van een crêpeachtige, droge huid

25977_Colorescience hero set23755.jpg

SHOP BODY SHIELD PRODUCTEN

bottom of page