5140_Calming Primer_transparant.png

SPF-GEZICHTSPRIMER VOOR GEVOELIGE, RODE HUID

CALMING PRIMER SPF 20

Neutraliseer roodheid, kalmeer de huid en verzorg de huid met Colorescience® Calming Primer SPF 20. Deze 3-in-1 perfectionerende primer zit boordevol antioxidanten en huidverzachtende botanische extracten en helpt roodheid in balans te brengen, verlengt het dragen van make-up en maakt de huid gekalmeerd, gehydrateerd en gevoed. Deze zachte, geurvrije formule is ideaal om de gevoelige huid te kalmeren.

Niet-nano-zinkoxide en titaniumdioxide leveren niet-chemische UVA / UVB-zonnebrandcrème en milieubescherming.

  • Breed spectrum SPF 20 zonnebrandcrème

  • Waterbestendig (40 minuten) 1 fl. oz. / 30 ml

  • Inhoud geschikt voor 90 dagen op basis van normaal gebruik

  • Onderdeel van de Colorescience® Skin Perfector®-familie.

Calming Primer is vernieuwd! Met nog steeds dezelfde geweldige formule die je kent en waar je van houdt. Het enige wat er is verbeterd is het productieproces. Door deze aanpassing is de formule nu nóg romiger en als resultaat hiervan zul je merken dat Calming Primer SPF20 gemakkelijker op de huid kan worden aangebracht.

NIEUWE FORMULE

BRIGHTENING PRIMER SPF 20

 

€ 54,25

Verhelder je teint, bestrijd dofheid en verleng je make-up met Colorescience® Brightening Primer SPF 20. Een verhelderende boost voor je huid in een zachtgele tint.

BRONZING PRIMER SPF 20

€ 54,25

Je bent elke dag op vakantie met Colorescience® Bronzing Primer SPF 20. Maakt de huid gladder en egaler en zorgt dat je make-up langer mooi kunt dragen. Geeft direct een gezonde zonovergoten tint.

5149_Mattifying Primer Cap On + Swatch.j
NIEUWE FORMULE

MATTIFYING PRIMER SPF 20

€ 54,25

Houd de glans onder controle en vervaag onvolkomenheden van een vette of onzuivere huid. Geformuleerd om de huidtint gladder en egaler te maken, make-up langer te dragen en de huid een zijdezachte finish te geven.