5140_Calming Primer_transparant.png

SPF-GEZICHTSPRIMER VOOR GEVOELIGE, RODE HUID

CALMING PRIMER SPF 20

Neutraliseer roodheid, kalmeer de huid en verzorg de huid met Colorescience® Calming Primer SPF 20. Deze 3-in-1 perfectionerende primer zit boordevol antioxidanten en huidverzachtende botanische extracten en helpt roodheid in balans te brengen, verlengt het dragen van make-up en maakt de huid gekalmeerd, gehydrateerd en gevoed. Deze zachte, geurvrije formule is ideaal om de gevoelige huid te kalmeren.

 

Niet-nano-zinkoxide en titaniumdioxide leveren niet-chemische UVA / UVB-zonnebrandcrème en milieubescherming. (Met een nieuwe look, en nu een Primer genoemd, is het dezelfde geweldige formule als de eerder genoemde perfector.)

  • Breed spectrum SPF 20 zonnebrandcrème

  • Waterbestendig (40 minuten) 1 fl. oz. / 30 ml

  • Inhoud geschikt voor 90 dagen op basis van normaal gebruik

  • Onderdeel van de Colorescience® Skin Perfector®-familie.

NIEUWE FORMULE

BRIGHTENING PRIMER SPF 20

 

€ 54,25

Verhelder je teint, bestrijd dofheid en verleng je make-up met Colorescience® Brightening Primer SPF 20. Een verhelderende boost voor je huid in een zachtgele tint.

BRONZING PRIMER SPF 20

€ 54,25

Je bent elke dag op vakantie met Colorescience® Bronzing Primer SPF 20. Maakt de huid gladder en egaler en zorgt dat je make-up langer mooi kunt dragen. Geeft direct een gezonde zonovergoten tint.

5149_Mattifying Primer Cap On + Swatch.j
NIEUWE FORMULE

MATTIFYING PRIMER SPF 20

€ 54,25

Houd de glans onder controle en vervaag onvolkomenheden van een vette of onzuivere huid. Geformuleerd om de huidtint gladder en egaler te maken, make-up langer te dragen en de huid een zijdezachte finish te geven.