even-up-corrective-kit_720x.png

EVEN UP® CORRECTIVE KIT VOOR EEN PIGMENT GEVOELIGE HUID

Met een 3-in-1 gepatenteerde formule, biedt Even Up® Corrective Kit een huidverzorgingsprogramma op maat dat specifiek is ontworpen om aandoeningen aan te pakken die vaak worden geassocieerd met bruine vlekken en hyperpigmentatie.

Even Up® Corrective Kit bevat:

  • Even Up® Clinical Pigment Perfector® SPF 50

  • Mini Sunforgettable Brush-on Sunscreen SPF 50 in Medium

  • Mini Hydrating Setting Mist

Vermindering pigmentvlekken voor, tijdens en na gebruik EVEN UP® Clinical Pigemnt Perfector

BIJ BRUINE VLEKKEN EN PIGMENTATIE

STAP 1: BEHANDELEN

Zelfs Up® Clinical Pigment Perfector® SPF 50 is klinisch getest om het verschijnen van bruine vlekken en andere huidverkleuring aan te pakken, terwijl je wordt beschermd tegen toekomstige schade door de zon met SPF 50.

5266 Even_Up.jpg
MINI BRUSH.jpeg

STAP 2: UV BESCHERMING

Sunforgettable Brush-on Sunscreen SPF 50 biedt niet-chemische breedspectrumbescherming tegen de zon dankzij een zelfdispende borstel die gemakkelijk opnieuw kan worden aangebracht gedurende de dag en over je make-up.

STAP 3: HYDRATEREN

Hydrating Mist is een vochtrijke formule met botanische oliën die de huid kalmeert, make-up vasthoudt en je teint de hele dag revitaliseert.

MINI HYDRATING MIST.jpeg

TOTAL EYE™ RESTORE REGIMEN KIT

€ 123,95

Dankzij krachtige, klinisch bewezen ingrediënten wordt de zichtbaarheid van donkere kringen, verdikkingen, fijne lijntjes en rimpels verminderd, terwijl het gebied rond de ogen - het meest kwetsbare gebied van ons gezicht - blijvend wordt hersteld.

EVEN UP® CLINICAL PIGMENT PERFECTOR® SPF 50

 

€ 136,95

Licht getint en klinisch getest om verkleuring te verminderen en hardnekkige bruine vlekjes te vervagen, terwijl zinkoxide en titaandioxide beschermen tegen UVA/UVB-straling en externe invloeden.

PEP UP™ COLLAGEN RENEWAL FACE & NECK TREATMENT

€ 174,95

Deze behandeling is ideaal voor alle huidtypes. Het verbetert de huidtextuur en -toon, vermindert rimpels en geeft u een gezonde, jeugdige uitstraling.

all-calm-corrective-kit_720x.png
AWARD WINNAAR

ALL CALM® CORRECTIVE KIT VOOR EEN RODE, GEVOELIGE HUID

€ 176,95

Met een 3-in-1 gepatenteerde formule, biedt All Calm® Corrective Kit een huidverzorgingsprogramma op maat dat specifiek is ontworpen om aandoeningen aan te pakken die vaak worden geassocieerd met roodheid en gevoeligheid.