top of page

HET EVEN UP®
HYPERPIGMENTATIE REGIME

Deze vier producten vormen samen hét Even Up Regime, waarvan klinisch is bewezen dat het de teint, textuur en helderheid van de huid verbetert.

Even Up Multi-Correction Serum

Even Up Multi-Correction Serum

Even Up® Multi-Correction Serum werkt om een natuurlijk helderdere, stralende teint te onthullen. Deze multi-tasking lichtgewicht vloeistof zorgt voor intense hydratatie en verfijnt de huidtextuur. Het gepatenteerde ingrediëntencomplex Lumira® vermindert het verschijnen van donkere vlekken, ouderdomsvlekken en andere verkleuringen voor een egale huid en een algeheel stralend, jeugdig uiterlijk.

Even Up® Clinical Pigment Perfector SPF 50

Verhelder, corrigeer en bescherm uw huid met Colorescience® Even Up® Clinical Pigment Perfector®  SPF 50. Licht getint en klinisch getest om verkleuring te verminderen en hardnekkige bruine vlekken onmiddellijk te vervagen.

5266 Even Up.png
5002 Sheer Matte.png

Sunforgettable Total Protection Brush Sheer Sunscreen SPF 30 MATTE

Een glimmende huid is verleden tijd met dit gewichtloze, ongekleurde pure poeder. Het absorbeert overtollige talg en minimaliseert het verschijnen van poriën, waardoor de huid schoon en fris aanvoelt. Een volledig minerale bescherming voor de vette en onzuivere huid in een handige applicatie voor onderweg.

Werkt goed onder of over poeder foundation of over vloeibare foundation als kleurdekking gewenst is.

Hydrating Mist

Deze vochtrijke mist brengt een droge, gedehydrateerde en schilferende huid weer tot leven. Biedt bescherming tegen droogheid en verfrist de huid met een hydratatie-boost.

 

Te gebruiken als aanvulling en verdere versterking voor Colorescience producten.

5050 Hydrating Mist.png
Woman-5.jpg

PRODUCTEN BIJ EEN PIGMENT GEVOELIGE HUID

Even Up Correction Serum

Even Up Correction Serum

bottom of page