banner homepage 2kopie.jpg

SUNFORGETTABLE® TOTAL PROTECTION™ FOUNDATIONS

 

Met antioxidanten en vitamines doordrenkte, breedspectrum SPF 20 & 30 foundations zijn verkrijgbaar in - vloeibare en in compacte poeders - in een weloverwogen kleurkeuze die pure tot volledige dekking biedt voor porselein tot diepe huidtinten.

TINT DU SOLEIL SPF 30

 

€ 65,95

Waar foundation en huidverzorging samenkomen. Voed uw huid en maak uw teint gelijkmatiger met Colorescience® Tint du Soleil. Dankzij de romige, hydraterende schuimige formule voelt de huid fluweelzacht aan.

NATURAL FINISH PRESSED FOUNDATION SPF 20

€ 69,95

Met Colorescience® Natural Finish Pressed Foundation vergeet u al snel dat u een foundation hebt aangebracht. Een lichte, hydraterende en beschermende formule die zorgt voor een soepele huid en een stralende teint.

FOUNDATION TIP

Hoewel het kiezen van de juiste foundation voor uw huidtype buitengewoon belangrijk is, kan een vaardige toepassing ook het verschil maken. Om het meeste uit uw Colorescience® foundationproducten te halen, kijkt u onze volledige stapsgewijze uitleg over het aanbrengen van make-up.

CALMING PRIMER SPF 20

€ 54,25

Neutraliseer roodheid, kalmeer de huid en verzorg de huid met Colorescience® Calming Primer SPF 20. 

NIEUWE FORMULE

BRIGHTENING PRIMER SPF 20

 

€ 54,25

Verhelder je teint, bestrijd dofheid en verleng je make-up met Colorescience® Brightening Primer SPF 20. Een verhelderende boost voor je huid in een zachtgele tint.

BRONZING PRIMER SPF 20

€ 54,25

Je bent elke dag op vakantie met Colorescience® Bronzing Primer SPF 20. Maakt de huid gladder en egaler en zorgt dat je make-up langer mooi kunt dragen. Geeft direct een gezonde zonovergoten tint.

5149_Mattifying Primer Cap On + Swatch.j
NIEUWE FORMULE

MATTIFYING PRIMER SPF 20

€ 54,25

Houd de glans onder controle en vervaag onvolkomenheden van een vette of onzuivere huid. Geformuleerd om de huidtint gladder en egaler te maken, make-up langer te dragen en de huid een zijdezachte finish te geven.