top of page
Finishing Touch Protocol Family Shot.png

FINISHING TOUCH

PROTOCOL

Geef uw patiënten meer comfort & zelfvertrouwen na een behandeling
 

www.colorescience-clinical.nl

Naamloos-1.jpg
Corrigeren.jpg
cover-img-beschermen.jpg
hydrateren.jpg

Het Finishing Touch Protocol

Aangebracht binnen 5 minuten

Het aanbrengen van de producten bij een patiënt tijdens het Finishing Touch™ Protocol van Colorescience® is snel en eenvoudig en duurt minder dan 5 minuten. 

 

De Finishing Touch™ producten bieden direct zichtbare kleurcorrectie en geven de patiënt comfort en zelfvertrouwen na een behandeling. Daarnaast beschermen en hydrateren ze de huid na een procedure. De speciale ingrediënten zijn samengesteld om problemen bij de huidverzorging langdurig te bestrijden. De Colorescience® Finishing Touch™ producten kunnen ook door de patiënt worden gebruikt als onderdeel van het huidverzorgingsregime thuis.

Gun uw patiënten zelfvertrouwen na een behandeling!

97% VAN DE PATIËNTEN GAF AAN NOGMAALS EEN BEHANDELING TE OVERWEGEN NA HET FINISHING TOUCH PROTOCOL TE HEBBEN ERVAREN

Het Finishing Touch™ Protocol van Colorescience® is speciaal opgericht voor huidtherapeuten en dermatologen, zodat zij zich kunnen richten op het minimaliseren van ongemak bij de patiënt en goed herstel na een behandeling. De producten in het Colorescience® Finishing Touch™ Protocol geven de patiënt meer vertrouwen, terwijl de (net behandelde) huid wordt beschermd en voordelen op lange termijn worden geboden. Stuur uw patiënten vol zelfvertrouwen naar huis!

Het Finishing Touch™ Protocol is onderdeel van - en geschikt voor - iedere behandeling*.

Hierbij kunt u denken aan:

  • Gezichtsbehandelingen

  • Microderambrasie

  • Fractionele Laser Resurfacing

  • Intense Pulsed Light (IPL)-behandeling

  • Chemische peeling

  • HydraFacial™

  • Fillers

Het is bewezen dat het Colorescience® Finishing Touch™ Protocol helpt met het verbeteren van comfort en zelfvertrouwen bij de patiënt, maar dat het ook de resultaten na een behandeling verbetert en beschermt. Meer weten over deze klinische studie?

*Niet geschikt voor ablatieve behandelingen.

"Op basis van een fundamenteel geloof in producten die chemicaliënvrij zijn en totale bescherming bieden tegen schadelijke invloeden uit de omgeving, is Colorescience erin geslaagd innovatieve producten te ontwikkelen die perfect aansluiten bij de huidverzorgingsregimes en protocollen na behandelingen die ik mijn klanten aanbeveel."

—  AMY FORMAN TAUB, MD, Advanced Dermatology

Contact

Colorescience® Benelux

Frisselsteinstraat 8

5461 AD Veghel

info@colorescience.nl

+31 (0) 413820206

bottom of page