top of page

Vandaag lanceren wij een nieuwe reiniger voor de gevoelige en kwetsbare huid: Balancing Cleansing Emulsion!

 

De basis van een gezonde huid begint met een reiniging. En waar de vettere huidtypes baat hebben bij traditionele schuimende reinigingsmiddelen die overtollig talg gemakkelijk oplossen, kan de gevoelige huid, vooral na een behandeling, deze robuuste oppervlakte-actieve ingrediënten niet verdragen.

Met gepaste trots lanceren wij vandaag de oplossing: Balancing Cleansing Emulsion. Deze gel-to-milk reinigingsemulsie ondersteunt een gezonde huidbarrière en is in het bijzonder geschikt voor de gevoelige, kwetsbare huid en hierdoor ook perfect in te zetten na een behandeling.

Landingspagina
Lees alles over de nieuwste productinnovatie van ZO Skin Health op de professionele landingspagina. Je vindt hier o.a. de complete wetenschap achter Balancing Cleansing Emulsion, de voordelen, de belangrijkste ingrediënten, het aanbevolen gebruik en alle marketing tools om met ons te lanceren.

Aanmelden voor live webinar
Binnenkort kun je deelnemen aan het live webinar over Balancing Cleansing Emulsion. Kom alles te weten over deze nieuwe reiniger & stel jouw vragen direct aan de trainer. Wat zijn de voordelen? Wat zijn de verschillen met de andere cleansers? Hoe zet je het in? Waarom is dit product goed inzetbaar na een behandeling? Onze trainer legt het uit. Aan het einde is er een live Q&A waarin jij al jouw vragen rechtstreeks aan onze trainer kunt stellen. Schrijf je in via onderstaande link

Lanceringskit
Bekijk ook de folder op Sharefile waar vanaf vandaag alle content voor de lancering klaarstaat. Denk hierbij aan de productbrochure, social media posts, professionele productafbeeldingen, flyers, posters etc. Je kunt hierop inloggen met jouw persoonlijke inloggegevens. Heb je nog geen persoonlijke login voor het Business Center? Stuur dan een e-mail naar info@jc-imp.nl met daarin je e-mailadres. Je ontvangt dan van Sharefile een e-mail met instructies om je wachtwoord in te stellen.

Bestelinformatie - Balancing Cleansing Emulsion
Bestellen kan vanaf vandaag via onze inkoopmodule.

Artikelnummer: 3003 
Inkoopprijs: € 24,91 / Adviesprijs € 51,95 

Gebruik onderstaande inloggegevens voor de inkoopmodule:

 

•Gebruikersnaam: [Email]

•Wachtwoord: [Wachtwoord]

Mocht je naar aanleiding van deze mail nog vragen hebben, staan onze Product Experts en de dames van Orderdesk je graag te woord via telefoon op +31 (0)413 820 206 of via e-mail op info@jc-imp.nl

 

Vriendelijk groetend,

bottom of page