top of page

DE GEVOELIGE HUID

Als je last hebt van een huid die snel geïrriteerd raakt, dan is het tijd om te investeren in make-up voor de gevoelige huid. Onze make-up voor gevoelige huid helpt het uiterlijk van je huid te verbeteren zonder roodheid of ontstekingen te veroorzaken, omdat agressieve ingrediënten het laatste zijn dat je op je tere huid moet aanbrengen.

MINERALE MAKE-UP VOOR DE GEVOELIGE HUID EN COLORESCIENCE

KAN IK MIJN HUID TEGEN DE ZON BESCHERMEN MET COSMETICA VOOR GEVOELIGE HUID?

Je hoeft geen agressieve zonnebrandcrème op te smeren om je huid tegen de zon te beschermen. Gebruik in plaats daarvan Colorescience minerale make-up voor de gevoelige huid. Het is samengesteld met veilige, natuurlijke ingrediënten voor een breed spectrum UV-dekking. Onze brush-on make-up met SPF helpt je een zijdezachte teint te krijgen zonder je tere huid te irriteren. Als een van de leidende merken van zonnebrandmiddelen op basis van zinkoxide en titaandioxide gebruikt Colorescience biologische ingrediënten in onze gevoelige cosmetische formules; ze bevatten geen goedkope vulstoffen en agressieve chemicaliën die worden aangetroffen in andere make-upmerken die de huid vaak irriteren.

Zeg vaarwel tegen opflakkeringen wanneer je natuurlijke minerale make-up van Colorescience draagt. 'Big-box-producten' bevatten meestal goedkope, verstoppende, huidirriterende ingrediënten, maar onze make-up voor de gevoelige huid is niet-comedogeen, zodat je je teint helder en stralend kunt houden.

 

Als je make-up voor een gevoelige huid koopt, let dan extra goed op het etiket van de zonbeschermer. Chemische zonnefilters verergeren doorgaans de gevoeligheid van gevoelige huidtypes, vanwege hun actieve ingrediënten. Dus om vlekkerige roodheid te voorkomen, moet je alleen zonnebrandcrème zonder oxybenzone aanbrengen. Wanneer je Colorescience gebruikt, hoef je je nooit zorgen te maken over agressieve chemicaliën die grote schade aanrichten aan je tere huid.

 

Onze make-up voor gevoelige huid bevat SPF-bescherming, voorkomt puistjes en houdt talg onder controle - en dat alles zonder je huid uit te drogen. Wat wil je nog meer? Wil je de gedurende de dag je zonbescherming aanbrengen?  Onze zonbescherming zit in een draagbare tube die je in je tas kunt stoppen voor moeiteloos aanbrengen.

 

IK HEB VLEKKEN. HOE VERBERG IK ZE ZONDER ER 'CAKEY' UIT TE ZIEN?

Blijf uit de buurt van merken die kunstmatige ingrediënten gebruiken die puistjes kunnen verergeren en koop in plaats daarvan make-up voor de gevoelige huid. Onze cosmetica helpen je onvolkomenheden op natuurlijke wijze te verbergen zonder die cakeachtige look die je elders aantreft. Begin met een gezichtsprimer voor de gevoelige huid om een gladde basis te creëren en je huidskleur te egaliseren. Breng een laagje van onze foundation voor de gevoelige huid aan om fijne lijntjes te vullen en glans te verminderen. Verfijn je look met onze selectie van blushes, bronzers en oogpaletten voor de perfecte fotofinish. Maak je look af met onze lipgloss voor gevoelige lippen om je lippen gehydrateerd te houden en je bent helemaal klaar!

bottom of page