top of page

SUNFORGETTABLE® TOTAL PROTECTION™ NO-SHOW MINERAL SUNSCREEN SPF 50

No-Show™ Mineral is de allersubtielste, volledig minerale zonnebrandcrème die zo mooi in de huid blendt dat je vergeet dat het er is. 

5010 No_Show_50ml.png

NO-SHOW MINERAL SUNSCREEN SPF 50

De ultralichte formule combineert octrooiaangevraagde zinkoxide met uitzonderlijke hydratatie die de huid fluweelzacht laat aanvoelen, terwijl EnviroScreen® Technology uitgebreide milieubescherming biedt tegen UVA/UVB, HEV (blauw) licht, infrarood licht, vrije radicalen en vervuiling.

Deze bijna onzichtbare zonnebrandcrème bevat geavanceerde non-nano zinkoxide die is geoptimaliseerd om hoogwaardige bescherming te bieden zonder witte waas. Bovendien wordt de huid niet alleen beschermd, maar ook verbeterd bij elk gebruik, doordat voedende antioxidanten, kalmerende bisabolol en hydraterend extract van zilveroorzwam van binnenuit werken om de natuurlijke uitstraling van de huid te verbeteren.

anti-oxidant ICON.webp
ANTI OXIDANT


Een voedende formule die betsaat uit krachtige antioxidanten die de huid verbeteren, helpen zichtbare veroudering te voorkomen en beschermen tegen milieu-agressors.

actieve kalmerende ingredienten ICON.png
KALMERENDE INGREDIËNTEN

Bisabolol, afgeleid van kamille-olie, werkt om de huid te kalmeren en te conditioneren en irritatie te voorkomen, terwijl zinkoxide zachtjes maar effectief werkt om de huid te beschermen.

Hydratatie.png
VERBETERDE HYDRATATIE

Extract van zilveroorzwam, aanzienlijk meer hydraterend dan hyaluronzuur, zorgt voor onmiddellijke hydratatie en verbetert het natuurlijke vermogen van de huid om vocht vast te houden.

NoShow_PDP_Model4_720x.webp

SHOP SUNFORGETTABLE TOTAL PROTECTION PRODUCTEN

bottom of page