top of page
24997_Colorescience1536.jpg

OVER COLORESCIENCE

Colorescience is het merk dat bekend staat om het gebruik van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten in haar producten.

 

Onze producten zijn ontworpen om een ​​reeks van voordelen te bieden voor de huid, zoals bescherming tegen de schadelijke UV-stralen van de zon, verbetering van de huidskleur en textuur en vermindering van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels.

 

We bieden een ruime selectie aan skincare- en make-upproducten, waaronder zonbescherming, foundations en oogmake-up, die zijn samengesteld om te voldoen aan de behoeften van elk huidtype en -kleur.

  • Facebook
  • Instagram

NIET-GIFTIGE UV-BESCHERMING

Giftige ingrediënten die in traditionele chemische zonnefilters worden aangetroffen, zijn Oxybenzone, Parabenen, PABA, Avobenzone, Octisalate, Octocrylene, Homosalate en Octinoxate. Deze chemicaliën kunnen huidirritatie en allergische reacties veroorzaken en bijdragen aan huidkanker. Ze kunnen ook het milieu schaden door watersystemen binnen te dringen en koraalriffen te doden.

 

Niet-toxische zonnefilters, zoals Colorescience, gebruiken alleen actieve minerale ingrediënten, zoals zinkoxide en titaniumdioxide, dit zijn organische mineralen met natuurlijke afstotende eigenschappen. Deze mineralen bieden fysieke bescherming voor de huid zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Colorescience biedt niet-giftige zonnebrandcrème voor het gezicht, lichaam en zelfs baby's, die wordt aanbevolen door dermatologen en alleen veilige, natuurlijke ingrediënten bevat.

WIJ GAAN VERDER DAN UV-BESCHERMING

Wij gaan verder dan UV-bescherming en geloven in het voorkomen van huidbeschadiging voordat het begint. Dit doen we met klinisch geteste formules die worden vertrouwd, aanbevolen en persoonlijk worden gebruikt door zowel artsen als patiënten. Door gebruik te maken van geavanceerde innovatie om te formuleren met effectieve ingrediënten, leveren Colorescience®-producten onmiddellijke en langdurige resultaten die vertrouwen bieden voor alle leeftijden, huidtypes en hun zorgen.

Bovendien zijn we toegewijd aan het minimaliseren van onze impact op het milieu door het gebruik van duurzame verpakkingsmaterialen. We geloven dat het belangrijk is om niet alleen goed voor onze eigen huid te zorgen, maar ook voor de planeet waarop wij leven.

Als je op zoek bent naar producten voor je huid die zijn samengesteld met natuurlijke, hoogwaardige ingrediënten en die uitstekende resultaten bieden, dan is Colorescience het merk voor jou. Onze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elk huidtype en om tegelijkertijd de gezondheid en het uiterlijk van de huid te verbeteren. We zijn toegewijd aan het aanbieden van producten van de hoogste kwaliteit en aan het minimaliseren van onze impact op het milieu, zodat je je goed kunt voelen over het gebruik van onze producten voor zowel je huid als voor de planeet.

Contact

+31 (0) 413 - 820 206

bottom of page