Pep Up.png

PEP UP™ COLLAGEN RENEWAL FACE & NECK TREATMENT

Pep Up is ideaal voor alle huidtypen en combineert een krachtige mix van ingrediënten om de eigen, gezonde collageenproductie van de huid te ondersteunen, zodat het kan herstellen en zich kan verdedigen tegen zichtbare tekenen van veroudering.

 

Deze behandeling verbetert de huidtextuur en -toon, vermindert rimpels en zorgt voor een gezonde, jeugdige look.

 

Nettogewicht. 1,0 fl. oz. / 30 ml

PEP UP™ COLLAGEN RENEWAL FACE & NECK TREATMENT

icon-collagen.png

BEVORDERT COLLAGEEN EN ELASTINE PRODUCTIE

icon-hydrated.png

HYDRATEERT

icon-radicals.png

BESTRIJDT VRIJE RADICALEN

GEZONDE VERJONGING DIE JE KUNT ZIEN

In een multicenter huidverzorgingsonderzoek ervoer ten minste 84% van de deelnemers aan de studie verbetering van de stevigheid van de huid, fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en ongelijke textuur na slechts 8 weken.

Schermafbeelding 2019-01-12 om 23.43.36.

Foto's met dank aan Joli MediSpa

Foto's met dank aan Project Skin

GEFORMULEERD VOOR EEN GEZONDERE,
JONGERE UITZIENDE HUID

Pep Up™ combineert Decaplex-10™, een exclusieve mix van 10 krachtige peptiden en geavanceerde antioxidanten, met intense hydratatie van hyaluronzuur en plantaardige huidverzachtende ingrediënten.

HOE TE GEBRUIKEN

1-2 Pompjes tweemaal daags aanbrengen op het gezicht en de hals na het reinigen.

CLEANSE & TONE:
Wanneer de huid gereinigd wordt tijdens het douchen, dan zal de stoom de poriën openen, waardoor Pep Up™, beter opgenomen wordt. Wanneer de huid niet onder de douche wordt gereinigd, gebruik dan een warme, vochtige handdoek voor hetzelfde poriën-openende effect. Breng hierna eventueel uw favoriete toner aan.

DISPENSE & DOT:
Neem 2 pompjes van de Pep Up™ en breng deze in kleine stippen aan op het gezicht en in de hals. Pep Up™ het decolleté ook – Gebruik hiervoor een of twee pompjes extra.

MASSAGE & TAP:
Masseer Pep Up™ met lichte, snelle en omhoog gerichte bewegingen in de huid. Tap zacht met de vingers op het gezicht, zolang Pep Up™ nog licht vochtig aanvoelt, om het product volledig op te laten nemen in de huid,

a4b734e346278e89fc66f91e2e48.png

EVEN UP® MULTI-CORRECTION SERUM

€ 136,95

Deze multi-tasking lichtgewicht vloeistof zorgt voor intense hydratatie en verfijnt de huidtextuur om een ​​natuurlijk helderdere, stralende teint te onthullen.

AWARD WINNAAR

TOTAL EYE™ 3-IN-1 RENEWAL THERAPY SPF 35

 

€ 81,50

Trakteer uw ogen om donkere kringen, wallen, fijne lijntjes en rimpels zichtbaar te verminderen en tegelijkertijd het tere ooggebied te beschermen tegen fotoveroudering met 100% SPF 35 minerale zonnebrandcrème.

SUNFORGETTABLE® TOTAL PROTECTION™ 

BRUSH SHEER MATTE SPF 30

€ 69,95

Dit gewichtloze, ongekleurde pure poeder absorbeert overtollige talg en minimaliseert het verschijnen van poriën, waardoor de huid schoon en fris aanvoelt.

All-Calm_clinical-redness_edited.png
AWARD WINNAAR

ALL CALM CLINICAL REDNESS CORRECTOR SPF 50

€ 136,95

Deze behandeling is ideaal voor alle huidtypes. Het verbetert de huidtextuur en -toon, vermindert rimpels en geeft u een gezonde, jeugdige uitstraling.