top of page

5 Redenen waarom influencers en medici enthousiast zijn over TOTAL EYE™

Bijgewerkt op: 2 nov. 2021

Op het eerste gezicht ziet onze nieuwe Colorescience® Total Eye™ 3-in-1 Renewal Therapy SPF 35 eruit als elke andere concealer onder de ogen. Ja, het biedt een onmiddellijke kleurcorrectie, maar het doet ZO veel meer! Total Eye biedt zowel onmiddellijke als langdurige behandelingsresultaten en 100% minerale zonbescherming en is de ultieme oplossing voor al uw oogproblemen. Hier zijn vijf redenen waarom sociale influencers, artsen en consumenten enthousiast zijn over Total Eye.


1. Het verheldert en corrigeert

Stel dat u slechts vijf minuten te besteden heeft aan uw teint in de ochtend, dan zou dit Total Eye moeten zijn. Zie het als een sterke espresso in de ochtend voor je ogen. Total Eye verheldert onmiddellijk de ogen en corrigeert onvolkomenheden, zoals donkere kringen, direct voor een verfrist en uitgerust uiterlijk. De neutrale perziktint werkt op alle huidtinten om de huidskleur te corrigeren en de ogen een wakker uiterlijk te geven.


"Ondanks dat ik wat hyaluronzuurfiller in mijn traangootjes heb, heb ik altijd donkere kringen - gedeeltelijk genetisch bepaald, allergieën en prominente aderen die door mijn blanke huid heen komen. Deze foto's zijn minder dan 2 minuten na elkaar genomen. De eerste zonder en de tweede onmiddellijk na het aanbrengen van de nieuwe Colorescience Total Eye 3-in-1 Renewal Therapy, dat is het enige verschil tussen deze twee foto's: geen concealer, geen fotobewerking, ik heb het op de onder- en bovenoogleden aangebracht."

-Dr. Allison Arthur, Sand Lake Dermatology


2. Het maakt de ogen direct minder gezwollen

Of het nu gaat om het huilen bij trieste films, te veel zoute snacks eten of gewoon genetisch bepaald, we zijn allemaal wel eens wakker geworden met ongemakkelijke, gezwollen ogen. Om dit te bestrijden, heeft Total Eye een unieke koele, metalen applicator. Plaats eenvoudigweg het product op het volledige gebied rond de ogen en gebruik de punt van de koeltip om het product te verspreiden en de zwellingen onmiddellijk te verminderen.


"Ik ben tot nu toe super blij met de resultaten en ben blij dat het niet bij mij gaat rimpelen tegen de middag zoals sommige van de andere producten die ik in het verleden heb geprobeerd! De verkoelende applicator is ook geweldig ... mijn ogen stralen direct 's morgens"- Social Influencer @lovingbeautyandlife


3. Het hydrateert

Naarmate we ouder worden, raakt het ooggebied uitgedroogd, waardoor een typische concealer je huid droog en craquelé lijkt te maken. Total Eye maakt gebruik van voedselrijke ingrediënten zoals Phytomoist (4x meer hydraterend dan hyaluronzuur) om hydratatie en algehele huidsoepelheid aan te pakken en handhaaft de vochtbalans in de huid.


4. Het verzacht fijne lijntjes en rimpels

Anders dan de gemiddelde concealer, vermindert Total Eye de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels na verloop van tijd door een krachtige mix van plantenextracten, peptiden en vitamines. In een multicenteronderzoek rapporteerde 95% van de patiënten verbetering van de kraaienpootjes en een versteviging van de huid na toepassing van Total Eye.5. Het voorkomt schade

Wie van ons brengt onze zonnebrandproducten eigenlijk aan rond onze oogzone? De meeste zonnebrandproducten voor het gezicht worden niet aanbevolen voor toepassingen rond het oog, omdat ze mogelijk schadelijke chemische stoffen bevatten. Bij Colorescience gebruiken we alleen 100% minerale actieve stoffen (titaniumdioxide en zinkoxide) om de huid te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon. Total Eye bevat een SPF 35 om te beschermen tegen UVA / UVB en omgevingsstressoren die bijdragen aan veroudering van de huid.


Total Eye is echt een (h)eerlijk product voor de ogen, het:

- Corrigeert

- Behandelt

- Bestrijdt


En heel eenvoudig aan te brengen!198 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page