top of page

HET TOTAL EYE
REGIME

Deze producten vormen samen hét Total Eye Regime, waarvan klinisch is bewezen dat het de teint, textuur en helderheid van de huid verbetert.

Total Eye Firm & Repair Cream

Klinisch bewezen dat het de zichtbare tekenen van veroudering aanpakt. Een luxueus  formule met krachtige hydratanten leveren rijkelijk vocht aan het huidoppervlak en vullen de hydratatie van binnen aan.

5073 Total Eye Firm & Repair Cream.png
5287 Total Eye Medium.png

Total Eye 3-in-1 Renewal Therapy SPF 35

Total Eye® 3-in-1 Renewal Therapy SPF 35 om de zichtbaarheid van donkere kringen, wallen, fijne lijntjes en rimpels zichtbaar te verbeteren en de tere huid rondom de ogen te beschermen tegen fotoveroudering met 100% SPF 35 minerale zonnebrandcrème.

 

Nu verkrijgbaar in 4 tinten. FAIR-MEDIUM-TAN-DEEP

 

Medium (origineel) is de meest populaire tint.

Total Eye Hydrogel Treatment Masks

Total Eye Hydrogel Treatment Masks bevatten speciale ingrediënten die verwerkt zijn in een verkoelende hydrogel. De maskers minimaliseren onmiddellijk donkere kringen, gezwollen oogleden en wallen met een boost van hydratatie.

 

Doordrenkt met krachtige ingrediënten voor een intense hydratatie en verbetering van het uiterlijk van de huid rondom de ogen. Aanbrengen na Total Eye Concentrate zorgt voor een beschermende barrière om de hydratatie te versterken.

5297 Total Eye Hydrogel Masks.png

PRODUCTEN VOOR HET OOGGEBIED

bottom of page