top of page

Mineral Corrector Palette SPF 20

€ 59,50

12 gr.

Naadloze correctie van imperfecties zoals acne, roodheid, pigmentvlekken en bloeduitstortingen na een (medisch-cosmetische) behandeling. Ontwikkeld voor gebruik op zelfs de meest kwetsbare huid, inclusief huidtypen die gevoelig zijn voor onzuiverheden of roodheid. 

Vijf mengbare tinten die imperfecties naadloos corrigeren en uw natuurlijke schoonheid benadrukken. Lichte, ademende en hydraterende compactpoeder-formule versmelt met de huid, zonder de zware gelaagde look van een camouflage creme. De formule is verrijkt met antioxidanten en vitamine E en helpt de huid te beschermen tegen schadelijke vrije radicalen. Alle kleuren hebben een SPF 20 die geen chemische ingrediënten bevatten en gebruik maakt van mineralen voor een breedspectrum UVA-/UVB-bescherming.

Tint één maakt rode tinten lichter, tint twee corrigeert rode tinten, tint drie corrigeert blauw en dekt bruin, tint vier corrigeert donkerblauw en tint vijf corrigeert geel.


Probeer elke tint afzonderlijk of meng om de beste dekking te vinden op basis van uw huidskleur. Breng voor het beste resultaat een laag colorescience® Skin Perfector of Foundation aan met een kloppende beweging om het product op de huid te drukken. Ga door met het aanbrengen van laagjes tot de gewenste dekking is bereikt.


NUTTIGE TIP: U kunt dit veelzijdige palet op een miljoen manieren gebruiken: Neutrale oogschaduwbasis, donkere vlekken corrigeren, oneffenheden bedekken en nog veel, veel meer! 

bottom of page