top of page

Bronzing Primer SPF 20

€ 58,95

30 ml.

Bronzing Primer SPF 20 is een gezichtsprimer die is ontworpen om de huid een warme, gezonde glans te geven, die doet denken aan een door de zon gekuste uitstraling. Het bevat rijstproteines, blue algae extract en krachtige antioxidanten die helpen bij het beschermen en verzachten van de huid. De getinte primer helpt bij het egaliseren van de huidtoon en geeft de huid een natuurlijke gebruinde uitstraling. De primer is de eerste stap in het bereiken van een gezonde, heldere uitstraling.

Breng 1 of 2 pompjes aan op de vingertoppen. Breng het product aan op het gezicht en blend het voor een gelijkmatige dekking. Kan als stand-alone product gebruikt worden of onder uw favoriete foundation worden gedragen.


Voor bescherming tegen de zon, 15 minuten voor blootstelling aan de zon royaal aanbrengen; Opnieuw aanbrengen na 40 minuten zwemmen, zweten, onmiddellijk na het afdrogen met de handdoek en minstens om de twee uur. Kinderen jonger dan 6 maanden, raadpleeg een arts.WAARSCHUWING: 

Alleen voor uitwendig gebruik. Bij gebruik van dit product uit de buurt van de ogen houden. Afspoelen met water om te verwijderen. Als er een bijwerking optreedt, stop dan met het gebruik van het product. Breng uw arts op de hoogte als uw toestand aanhoudt. Stop het gebruik en vraag een arts als huiduitslag of irritatie optreedt. Buiten bereik van kinderen houden. Zoek bij inslikken medische hulp of neem onmiddellijk contact op met een Antigifcentrum.

bottom of page