top of page

Even Up Clinical Pigment Perfector SPF 50

€ 151,95

30 ml.

Verhelder, corrigeer en bescherm uw huid met Even Up Clinical Pigment Perfector SPF 50. Licht getint en klinisch getest om verkleuring te verminderen en hardnekkige bruine vlekken onmiddellijk te vervagen, terwijl het beschermt tegen blauw licht en toekomstige schade door de zon met krachtige mineralen.


Even Up® Clinical Pigment Perfector® SPF 50 wordt aangedreven door LUMIRA® Skin Brightening Complex, een gepatenteerde formule die klinisch is getest om het meerfasige pigmentatieproces aan te pakken dat leidt tot het verschijnen van huidverkleuring.

Breng een halve pomp aan op een gehydrateerd gezicht en zorg voor een gelijkmatige dekking als de eerste stap in uw make-uptoepassing en 15 minuten vóór blootstelling aan de zon. Opnieuw aanbrengen na 40 minuten zwemmen, zweten,  en onmiddellijk na het afdrogen met de handdoek en minstens om de twee uur. Kinderen jonger dan 6 maanden, raadpleeg een arts.WAARSCHUWING: Alleen voor uitwendig gebruik. Bij gebruik van dit product uit de buurt van de ogen houden. Afspoelen met water om te verwijderen. Als er een bijwerking optreedt, stop dan met het gebruik van het product. Breng uw arts op de hoogte als uw toestand aanhoudt. Stop het gebruik en vraag een arts als huiduitslag of irritatie optreedt. Buiten bereik van kinderen houden. Zoek bij inslikken medische hulp of neem onmiddellijk contact op met een Antigifcentrum.

bottom of page