top of page

Total Protection Face Shield FLEX SPF 50 TAN

€ 55,95

55 ml.

Total Protection Face Shield Flex SPF 50 zorgt voor een directe egalisatie van de huid, voor een gezonde, natuurlijke uitstraling. Ingekapselde pigmenten passen zich aan de natuurlijke huidtint aan voor een stralend effect.

Vier flexibele kleuren die geschikt zijn voor een variëteit aan ondertonen binnen alle kleurbereiken. Medium kleurdekking voor directe egalisatie van de huidtint met een demi-matte finish.

Imperfecties worden direct gecamoufleerd en de huidtint prachtig geëgaliseerd. Deze licht aanvoelende dagelijkse sunscreen is samengesteld op basis van onze exclusieve EnviroScreen technologie voor een 100% minerale bescherming tegen schadelijke factoren uit de omgeving, zoals UVA/UVB, vervuiling, blauw licht en infraroodstraling.

Gepatenteerde ingrediënten en een hydraterende, antioxidantrijke minerale formule voeden en beschermen de huid tegen vrije radicalen, die bijdragen aan voortijdige huidveroudering en huidbeschadiging.

Breng FLEX aan op de vingertoppen en wrijf zachtjes om ingekapselde pigmenten vrij te geven en te activeren. Als de tint zich begint te ontwikkelen van wit naar de tint van de huidskleur, breng het dan aan op een gehydrateerd gezicht en blijf blenden voor een gelijkmatige dekking. De tint is volledig ontwikkeld als het product niet meer wit is. Wacht 1-2 minuten totdat de kleur volledig is aangepast. 


Pro tip: Gebruik daarna een van onze Total Protection brushes of met foundation voor een volledige kleurdekking. Gebruik Face Shield Glow of Face Shield Bronze om je look te compleet te maken.


Liever geen foundation?

Bouw de dekking op tot het ideale niveau van onberispelijke perfectie. Wacht na het aanbrengen van de eerste laag 1 minuut voordat een nieuwe laag aangebracht wordt.

bottom of page