top of page

PRIMERS SPF20

Onze bekroonde huidperfectionerende gezichtsprimers bieden bescherming tegen de zon, verminderen fijne lijntjes en poriegrootte en geven de huid een prachtige huidtextuur en teint.

5140 Calming primer.png

Calming Primer SPF20

Neutraliseer roodheid, kalmeer de huid en verzorg de huid met Colorescience® Calming Primer SPF 20. Deze 3-in-1 perfectionerende primer zit boordevol antioxidanten en huidverzachtende botanische extracten en helpt roodheid in balans te brengen, verlengt het dragen van make-up en maakt de huid gekalmeerd, gehydrateerd en gevoed. Deze zachte, geurvrije formule is ideaal om de gevoelige huid te kalmeren.

Calming Primer is dezelfde geweldige formule die u kent en waar u van houdt. We hebben de zogenaamde "emulgatoren" verbeterd om het product een gemakkelijkere pompervaring te geven. U zult merken dat de formule nu met een romigere consistentie pompt. Als gevolg hiervan merkt u dat het gemakkelijker op de huid kan worden aangebracht.

Mattifying Primer SPF20

Mattificerende primer voor de vette, onzuivere huid, die de glans onder controle houdt en vervaagt onvolkomenheden van een vette of onzuivere huid. Geformuleerd met rijstproteïnen en peptiden om de huidtint gladder en egaler te maken, make-up langer te dragen en de huid een zijdezachte finish te geven.

5149 Mattifying primer.png
5137 Brightening primer.png

Brightening Primer SPF20

Verhelderende gezichtsprimer voor een doffe huid​. Verheldert uw teint en dofheid. Geformuleerd om make-up langer te dragen en de huid een zijdezachte finish te geven. Een verhelderende boost voor uw huid in een zachtgele tint.

Bronzing Primer SPF20

U bent elke dag op vakantie met Colorescience® Bronzing Primer SPF 20. Geformuleerd met rijstproteïnen en peptiden om de teint glad en egaal te maken, make-up langer te dragen en onmiddellijk een gezonde, zonovergoten tint te geven.

 

Nieuwe look, nieuwe naam, nieuwe formule!

 

Bronzing Primer SPF 20 is nu niet-comedogeen met waterbestendigheid (40 minuten) en toegevoegde ingrediënten om de stevigheid en textuur van de huid te helpen verbeteren.

5138 Bronzing primer.png

SHOP ALLE PRIMERS

bottom of page