top of page

Pep Up Collagen Renewal Face and Neck Treatment

€ 182,95

30 ml.

Pep Up Concentrate is ontworpen om de huid een boost te geven en de tekenen van veroudering te verminderen. Het bevat een combinatie van actieve ingrediënten zoals vitamine C, hyaluronzuur en peptiden die de huid helpen om collageen aan te maken en te versterken. 


Bij een gevoelige huid, gebruik het product eerst op een klein oppervlakte van de huid om eventuele allergische reacties te voorkomen. Het is ook aan te raden om een behandelaar te raadplegen voordat u het product gebruikt als u een medische aandoening of huidprobleem heeft.

1-2 Pompjes tweemaal daags aanbrengen op het gezicht en de hals na het reinigen.


CLEANSE & TONE:
Wanneer de huid gereinigd wordt tijdens het douchen, dan zal de stoom de poriën openen, waardoor Pep Up™, beter opgenomen wordt. Wanneer de huid niet onder de douche wordt gereinigd, gebruik dan een warme, vochtige handdoek voor hetzelfde poriën-openende effect. Breng hierna eventueel uw favoriete toner aan.


DISPENSE & DOT:
Neem 2 pompjes van de Pep Up™ en breng deze in kleine stippen aan op het gezicht en in de hals. Pep Up™ het decolleté ook – Gebruik hiervoor een of twee pompjes extra.


MASSAGE & TAP:
Masseer Pep Up™ met lichte, snelle en omhoog gerichte bewegingen in de huid. Tap zacht met de vingers op het gezicht, zolang Pep Up™ nog licht vochtig aanvoelt, om het product volledig op te laten nemen in de huid.

bottom of page