top of page

Tint du Soleil SPF 30 LIGHT

€ 68,95

30 ml.

Huidverzorging + Kleur + Zonbescherming

Verwen uw huid met een meer egale teint terwijl u de huid voedt en helpt de gezondheid van de huid te versterken met effectieve ingrediënten. 


Doorzichtige tot lichte dekking vervaagt onvolkomenheden en egaliseert de teint met een opgeklopte formule die de huid zijdezacht laat aanvoelen. Vult de huid aan met ceramiden en melklipiden die voor een comfortabele hydratatie zorgen, terwijl collageen-opbouwende peptiden en een multivitaminecomplex de gezondheid van de huid en het jeugdige uiterlijk bij elke toepassing verbeteren. 


Bescherm tegen zon en omgevingsblootstelling die huidveroudering veroorzaken met volledig minerale zinkoxide en titaniumdioxide die SPF 30-bescherming bieden.

Bevat 2 peptides die bijdragen aan huidtoonverbetering. Een blend aan voedende vitamines die de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels verminderen. Ceramiden en melklipiden houden de huid gehydrateerd en geven een gezonde gloed en jongere uitstraling.

Begin met het aanbrengen van twee pompjes en meng op het gezicht voor een transparante tot medium dekking voor blootstelling aan de zon en indien nodig. 


Voor een vollere dekking kunt u extra pompjes aanbrengen. Royaal en gelijkmatig aanbrengen voor blootstelling aan de zon; Opnieuw aanbrengen na 40 minuten zwemmenof bij zweten en onmiddellijk na het afdrogen met de handdoek en minstens om de twee uur. Kinderen jonger dan 6 maanden, raadpleeg een arts.WAARSCHUWING: Alleen voor uitwendig gebruik. Bij gebruik van dit product uit de buurt van de ogen houden. Afspoelen met water om te verwijderen. Als er een bijwerking optreedt, stop dan met het gebruik van het product. Breng uw arts op de hoogte als uw toestand aanhoudt. Stop het gebruik en vraag een arts als huiduitslag of irritatie optreedt. Buiten bereik van kinderen houden. Zoek bij inslikken medische hulp of neem onmiddellijk contact op met een Antigifcentrum.

bottom of page