top of page

Total Eye 3-in-1 Renewal Therapy SPF 35 FAIR

€ 87,95

7 ml.

Total Eye® is een behandelingsproduct voor de oogcontour. Het is verkrijgbaar in vier neutrale tinten - fair, medium (origineel), tan en deep - die zorgen voor onmiddellijke kleurcorrectie voor donkere kringen en het ophelderen van het gebied rondom de ogen. 


De vier vakkundig gekozen tinten zijn bedoeld om de meeste rode, blauwe en bruine tinten rondom het oog te neutraliseren.


Een concealer, anti-rimpel oogcrème en zonbeschermer in één product.

Aanbreng in de ochtend voordat u uw oogmake-up aanbrengt.


Breng een half pompje aan op de applicatortip en stip rond beide ogen. Glijd over het gehele ooggebied en zorg voor een gelijkmatige dekking van onder het oog tot aan het voorhoofd, inclusief oogleden. Blend met de vingertoppen voor een naadloze afwerking. Breng naar wens gedurende de dag opnieuw aan voor een snelle opfrisbeurt.Total Eye® is door dermatologen getest en door oogartsen beoordeeld op irritatie en sensibilisatie en heeft industriële veiligheidstests ondergaan die het hypoallergeen en veilig achten voor dragers van contactlenzen, en voor gebruik rond de ogen en gevoelige ogen. 


Let op: dit product is niet allergiebestendig en kan reacties veroorzaken bij bepaalde personen met een voorgeschiedenis van allergieën. In een zeer klein aantal gevallen (minder dan één op de duizend) kunnen allergische reacties aanzienlijk zijn. Als u een dergelijke reactie ervaart, stop dan met het gebruik van het product en neem contact op met uw arts.


Zoals met elk oogbehandelingsproduct dat voor de eerste keer wordt gebruikt, kan Total Eye® tijdelijke huidreacties veroorzaken, waaronder een lichte tinteling of irritatie die binnen enkele minuten zou moeten verdwijnen en bij regelmatig gebruik beter zou moeten worden. Het gebruik van bepaalde producten kan de kans op deze reacties mogelijk vergroten (bijv.: retinol, retinoïden, alfahydroxy, salicylzuur of niacinamide).

bottom of page