Total Eye Hydrogel Treatment Masks

€ 81,50

12 paar

Total Eye Hydrogel Treatment Masks bevatten speciale ingrediënten die verwerkt zijn in een verkoelende hydrogel. De maskers minimaliseren onmiddellijk donkere kringen, gezwollen oogleden en wallen met een boost van hydratatie.


Doordrenkt met krachtige ingrediënten voor een intense hydratatie en verbetering van het uiterlijk van de huid rondom de ogen. Aanbrengen na Total Eye Concentrate zorgt voor een beschermende barrière om de hydratatie in te sluiten.

Gebruik 1 of 2 x per week.

 1. Breng de oogmaskers aan op het gebied onder de ogen, te beginnen bij de binnenste ooghoek met het smalle uiteinde en eindig bij de buitenste ooghoek met het bredere uiteinde van het masker. Zorg ervoor dat er wat ruimte overblijft onder de wimperrand. De oogmaskers zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan alle oog- en gezichtsvormen.

 2. Minstens 10 minuten laten zitten.

 3. Verwijder het oogmasker voorzichtig vanaf de binnenste ooghoek. Na gebruik weggooien.

 • Onmiddellijke verlichting voor vermoeide ogen

 • Verhoogt de hydratatie en vermindert donkere kringen

 • Vermindert gezwollen oogleden voor een uitgeruste uitstraling

 • Verfrissend ijskoud gevoel bij het aanbrengen

 • Houdt de hydratatie vast wanneer het wordt gebruikt over Total Eye® Concentrate of Total Eye® Firm & Repair Cream

 • Maakt de huid glad voor het aanbrengen van Total Eye® 3-in-1 Renewal Therapy

 • Spa-achtige ervaring voor thuis

 • Vrij van parabenen, ftalaten, synthetische geurstoffen, dierproeven, talk en kleurstoffen

Vegan: ja

Parabenenvrij: ja

Parfumvrij: ja


Doeltreffende hoeveelheden van zowel Aldavine™ 5X als NS Phytomoist.


Ingrediënten:

Water/Aqua/Eau, Glycerin, Polyvinyl Alcohol, Gelatin, Sodium Polyacrylate, Sorbitol, Asparagopsis Armata Extract, Ascophyllum Nodosum Extract, Betaine, Tremella Fuciformis Sporocarp Extract, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Tartaric Acid, Caprylyl/Capryl Glucoside, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Pentylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Rhodiola Rosea Root Extract, Cyclopentasiloxane, Cellulose Gum, Aluminum Glycinate, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate

Maatregelen ter bescherming tegen de zon: Tijd doorbrengen in de zon verhoogt het risico op huidkanker en vroegtijdige huidveroudering. Gebruik om dit risico te verminderen regelmatig een zonnebrandcrème met een breedspectrum SPF-waarde van 15 of hoger en andere zonbeschermingsmaatregelen, waaronder: Beperk tijd in de zon, van 10.00 - 14.00 uur en draag shirts, broeken, hoeden, en zonnebril.