top of page

HET DROOMDUO
DAT JOUW HUIDBARRIÈRE
VERSTERKT.

Ontwerp zonder titel (13).png
Barrier Pro Cleanser.png

Colorescience Barrier Pro™ biedt een ultrabeschermende, sterke huidbarrièregezondheid. Dit wordt bereikt door een gebalanceerde microbieel, intense hydratatie en geavanceerde antioxidantondersteuning. Ontwikkeld in samenwerking met professionals op het gebied van de huidgezondheid. Dit Barrier Pro™ duo zorgt ervoor dat uw huid elke dag sterker, voller en gezonder wordt. 

 

De synergetische werking van  1-Step Cleanser en Essential Moisturizer beschermen en herstellen uw huidbarrière en verbeteren de natuurlijke veerkracht van uw huid. Overdag wordt de huid optimaal gevoed en voorbereid op het aanbrengen van zonbescherming, terwijl de huid iedere nacht verfrist, gehydrateerd en gevoed wordt.

Swatch Barier Pro Duo.png

Dubbele voordelen

 

HYDRATATIE EN VOEDEN

Onmiddellijke meerlaagse hydratatie helpt de huidbarrière te versterken en te beschermen, waardoor de vochtbalans op peil blijft.

Tim Verhagen

De wetenschap

 

EEN GEZONDE HUID BEGINT BIJ DE HUIDBARRIÈRE

Wanneer de zuurgraad en de microbioom van onze huid is verstoord, kunnen ziekteverwekkers en bacteriën de huid gemakkelijk binnendringen, terwijl vocht en hydratatie gemakkelijk ontsnappen . Wanneer de zuurgraad niet op orde is kan dit leiden tot schade en ontstekingen met als gevolg veelvoorkomende huidproblemen zoals: acne, rosacea, eczeem, droogheid, schilfering en rimpels.

Barrier Pro Essential Moisturizer Banner.png

Ondersteunt een gezonde huidbarrière

 

ESSENTIAL MOISTURIZER

Vul de hydratatie van uw huid aan en help een verbeterde gezondheid en uiterlijk van uw huid te ondersteunen met deze klinisch geteste formule. Colorescience Barrier Pro™ Essential Moisturizer is ontwikkeld in samenwerking met professionals op het gebied van de huidgezondheid en helpt de beschermende barrière van de huid te versterken, het microbioom te ondersteunen en in balans te brengen en de textuur te verfijnen, wat resulteert in een voller, levendiger en jeugdiger uiterlijk.

Hydrateren .png

Hydrateren & Voeden

 

Onmiddellijke hydratatie en meerlaagse hydratatie helpen de huidbarrière te versterken en te beschermen, waardoor een betere vochtbalans in de huid mogelijk wordt terwijl de huid wordt gevoed door een mix van krachtige, natuurlijke ingrediënten voor een gezonder, voller en stralend uiterlijk.

1.png
5013 foto landingspagina.png

Colorescience Barrier Pro™ 1-Step Cleanser is ontwikkeld om make-up en minerale zonbescherming in één stap te verwijderen – dubbel reinigen is niet nodig! Deze geurvrije, niet-comedogene formule schuimt lichtjes en reinigt effectief zonder dat de huid droog aanvoelt. De huid voelt schoon, verfrist en gehydrateerd aan en is voorbereid op het aanbrengen van Barrièr Pro Moisturizer.

Met 1-Step Cleanser heb je alles in handen om krachtige en waterbestendige, volledig minerale actieve Colorescience-zonbescherming volledig te verwijderen.

1-STEP CLEANSER

Reinig je huid als een pro

EEN GEZONDERE HUID BIJ ELKE REINIGING

Een krachtige combinatie van Prickly pear cactus extract, lactobacillus ferment en pink pomelo extract  reinigen en versterken de beschermende barrière van de huid

Pictogram Barrier Pro.png

HYDRATATIE

Brengt de vochtbalans

op peil

Pictogram Barrier Pro1.png

 ONDERSTEUNT MICROBIOOM

Pictogram Barrier Pro2.png

VERZACHT & KALMEERT

Lactobacillus ferment

ondersteunt een gebalanceerd microbioom

Biedt milde exfoliatie voor een gladdere en

gekalmeerde huidtextuur.

bottom of page