top of page
5010 No_Show_nieuw_edited.png

LOOKS LIKE 
NOTHING.
PROTECTS FROM 
EVERYTHING.

No-Show™ Mineral is de meest zuivere, volledig minerale zonnebrandcrème die zo mooi in de huid versmelt dat je vergeet dat je het draagt.

 

Het levert ongekleurde, volledig minerale, hoogwaardige bescherming, met de optimale esthetische uitstraling die op niets anders lijkt dan op huid!

CREME-COLORSCIENCE22-1019.png

NEXT-GEN ZINKOXIDE

Deze bijna onzichtbare zonnebrandcrème bevat geavanceerde non-nano zinkoxide (10%) die geoptimaliseerd is om hoogwaardige bescherming te bieden zonder witte waas.

de wetenschap
TOTAL PROTECTION™ ZOALS JE NOG NOOIT EERDER HEBT GEZIEN.

We kunnen de verbazingwekkende No-Show™-look bereiken door gebruik te maken van zinkoxide met een meer gecontroleerde en consistente deeltjesgrootte. Deze uniforme grootte, gecombineerd met betere stabilisatie van de zinkoxidedeeltjes, helpt de verspreidingseigenschappen te verbeteren. Hierdoor wordt de witachtige waas verminderd die vaak geassocieerd wordt met andere volledig minerale zonnefilters.

Je hoeft nooit meer compromissen te sluiten als het gaat om een huid die beschermd is, er perfect uitziet en er natuurlijk uitziet als huid.

5010 No_Show_1500x1500 schaduw.png
ongeëvenaarde technologie maakt mineraal onzichtbaar
STANDAARD VOLLEDIG MINERALE ZONNEBESCHERMING LATEN VAAK OM TWEE REDENEN EEN WITTE WAS OP DE HUID ACHTER

Een reden hiervoor is een grote deeltjesgrootte, die het licht verstrooit en witheid veroorzaakt. Te veel verstrooiing zorgt voor een zichtbare witte waas.

Zinc - fig 1.png

Figuur 1: Een grote deeltjesgrootte resulteert in overmatige verstrooiing, waardoor een zichtbare witte waas ontstaat.

Een andere reden is dat kleinere deeltjes die niet goed gestabiliseerd zijn, aan elkaar klonteren of agglomereren (samenkomen), waardoor ze net zo veel verstrooiing veroorzaken als grotere deeltjes.

Zinc - fig 2.png

Figuur 2: Onstabiele kleine deeltjesgrootte leidt tot agglomeratie, wat resulteert in overmatige verstrooiing die een zichtbare witte waas veroorzaakt.

DE "ONZICHTBARE" NO-SHOW™ MINERALE TECHNIEK WORDT BEREIKT DOOR BEIDE:
  1. De "onzichtbare" No-Show™ minerale techniek wordt bereikt door zorgvuldige controle over de deeltjesgrootteverdeling (klein, niet-nano formaat + nauwkeurig bereik)

  2. Superieure stabilisatie die zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de deeltjes en zichtbare witte waas voorkomt.

Zinc - fig 3.png

Figuur 3: Onze gepatenteerde, gecoate zinkoxide-deeltjes zijn gelijkmatiger in grootte en gelijkmatig verspreid om verstrooiing te verminderen, waardoor er geen witte waas ontstaat.

OVERPROTECTION IS AN UNDERSTATEMENT.

Deze formule, die voor 100% uit mineralen bestaat, maakt gebruik van EnviroScreen® Technology en biedt veel meer dan alleen bescherming tegen UV-straling. Het biedt ongeëvenaarde bescherming tegen zon en vervuiling, zodat je beschermd bent tegen:

UVA_UVB.webp
UVA/UVB

Biedt een breedspectrumbescherming van SPF 50/PA++++.

VERVUILING.png
VERVUILING

Biedt bescherming tegen blootstelling aan vervuiling.

HEV LICHT.webp
BLAUW (HEV) LICHT

Biedt bescherming tegen blauw licht.

INFRAROOD STRALING.webp
INFRAROOD STRALING

Helpt de schade te minimaliseren die veroorzaakt wordt door infraroodstraling.

bottom of page