top of page

30 september | Colorescience | NVH Congres Jubileum editie

Bijgewerkt op: 25 sep. 2023


Ben jij huidtherapeut en behandel je cliënten met huidaandoeningen, zoals bijvoorbeeld acne, rosacea, hyperpigmentatie? Na een behandeling zoals een peeling kan er roodheid ontstaan waardoor de cliënt liever niet de praktijk verlaat. Colorescience maakt het mogelijk om cliënten vol zelfvertrouwen de praktijk te verlaten. Alle producten van Colorescience zijn natuurlijk en zijn voorzien van minerale ingrediënten. Daarnaast werken de producten camouflerend en biedt het bescherming tegen zonschade.

Bezoek onze stand (1) tijdens het NVH Congres en kom zelf ontdekken wat Colorescience kan betekenen voor de huid van jouw cliënten. Onze Colorescience Product Experts zijn aanwezig en geven jouw advies over hoe jij de huidaandoening van jouw cliënten kunt aanpakken en camoufleren met de minerale make-up, huidverbeteringsproducten en zonbescherming van Colorescience.

Waar: NVH Congres | Congrescentrum 1931 in Den Bosch Wanneer: zaterdag 30 september 2023 | van 10:45 - tot 19:00 uur De NVH bestaat 45 jaar en dit moet gevierd worden! Voor deze speciale jubileum editie hebben wij een prachtig cadeau t.w.v. 174,95 euro beschikbaar die we uitdelen aan onze bezoekers. Daarnaast hebben we een hele leuke winactie! Dit wil je toch niet missen? Wij kijken ernaar uit om je te zien op onze stand!
24 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page