top of page

All Calm™ schoonheidsroutine voor rosacea, roodheid of volwassen acne

Bijgewerkt op: 2 nov. 2021

Of je nu de voorkeur geeft aan de "geen make-up" -look of een glamour-look, elke schoonheidsroutine begint met met een gelijkmatige, vlekkeloze huidskleur. Als je aan rosacea, roodheid of volwassen acne lijdt, dan je weet hoe moeilijk het kan zijn om die ideale basis te creëren. Veel producten verergeren deze huidaandoeningen, alleen al door hun irriterende ingrediënten en door niet-blendende ondertonen te gebruiken.


We hebben deze zorgen in overweging genomen bij het maken van onze All Calm™ Clinical Redness Corrector SPF 50. Deze 3-in-1-formule biedt onmiddellijke kleurcorrectie, verlichting van aanhoudende gevoeligheid en irritatie en 100% minerale zonbescherming. Het past perfect in je huidige Colorescience schoonheidsroutine, als vervanger van je primer.


"Dit is echt een geweldig product voor iedereen, die last heeft van roodheid in de huid. Een klein beetje van het product is al genoeg. Mijn huid ziet er perfect uit! "- Colorescience klant, Caroline


We hebben het zo eenvoudig gemaakt, dat je alleen de gewenste basis hoeft te kiezen:


Tint Du Soleil™ SPF 30 Whipped Foundation - voor normale tot droge huidtypen


Tint du Soleil is een lichte, frisse vloeibare foundation, die aanvoelt als je eigen huid, maar dan nog beter. De met voedingsstoffen doordrenkte, hydraterende formule is ideaal voor mensen, die een gehydrateerde teint willen creëren.


"Het voelt gewichtloos aan en ik weet niet hoe ze het doen, maar het ziet er net zo natuurlijk uit, als je eigen huid. Sterker nog, ik heb het vandaag aangebracht en mijn man kwam thuis en keek me aan. Terwijl hij staarde, zei hij: 'Je ziet er zo jong en fris uit!' "- Colorescience-klant


Natural Finish Pressed Foundation SPF 20 - Voor normale tot vette huidtypen


Natural Finish Pressed Foundation is een lichtgewicht geperste mineraalpoederformule, die nooit gepoederd of zwaar lijkt. Door de unieke formule kan het worden aangebracht van ultra-transparant tot een volledige dekking, aangepast aan uw specifieke behoeften.


"Ik start met een Colorescience-primer en gebruik deze poederbasis voor de perfecte dekking! Afgezien van een uitstekende dekking, zorgt het er ook voor dat mijn huid er zo natuurlijk uitziet en niet "klonterig" of dik is, zoals veel andere foundations. Ik krijg altijd complimenten over mijn gelaatskleur! Mensen kunnen niet eens zien, dat ik foundation draag! "- Colorescience klant, Kristi

All Calm™ Beauty Routine:


Stap 1: Breng All Calm Clinical Redness Corrector SPF 50 aan op een schone, gehydrateerde huid.


Stap 2: Breng de gewenste foundation aan, afgestemd op jouw huidtype.


Stap 3: Corrigeer donkere kringen, bruine vlekken en roodheid met onze Mineral Corrector Palette SPF 20. Deze bevat vijf tinten, om alle onvolkomenheden te verbergen.


Stap 4: Maak je look af door Sunforgettable® Brush-on Sunscreen SPF 50 over je huid te laten glijden als 'afwerkingspoeder' (en breng om de 2 uur opnieuw aan). De minerale poederformule zorgt er in feite voor, dat je make-up er beter uitziet, terwijl je je SPF gemakkelijk kunt aanbrengen gedurende de dag!


Stap 5: Voeg de gewenste Colorescience-enhancer toe, waaronder Santa Fe Bronzer, Beauty on the Go Palette en Lip Shine SPF 35 (voor de herfst raden we de kleur Coral aan).

"Dit product is letterlijk een heilige graal, ik ben er verliefd op!" - vlogger @bentleyblonde over het gebruik van All Calm Clinical Redness Corrector SPF 50 om haar roodheid, veroorzaakt door volwassen acne, te neutraliseren.
Bekijk de afspeellijst hieronder om te zien hoe meer topvloggers All Calm gebruiken in hun schoonheidsroutines.


En wil je jezelf trakteren op een mooie huid, wij hebben prachtige Gift sets voor je samengesteld.
916 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page